Gülbahçesi Anaokulu
salihiye mah.özdemirhanoğlu cad. Erciş/VAN

VİZYON

Erciş Gülbahçesi Anaokulu´nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır

MİSYON

Erciş Gülbahçesi Anaokulu kaliteli okul öncesi kurumlarından biri olmanın gururu ile okul öncesi eğitimde aynı başarı ve azim ile devam etmektedir. Öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, empati kurabilen, doğayı koruyan ve çağdaş bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Kurumumuzda açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes, anaokulumuzu ziyaret edebilir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

NORMAL EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

09:00 -- 14:00 Saatleri arası

KALORİFERLİ

OKULA GELEN ÖZEL SERVİSLER MEVCUT

ilçe merkezinde.

İLÇE MERKEZİNDE

HER AY BİR SOSYAL FAALİYET YAPILMAKTADIR.

Proje Çalışmaları

SINIFLARIMIZDA ÇEŞİTLİ AİLE KATILIMI ŞEKLİNDE PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR...

ERASMUS PROJESİNE

Okulumuz 22.01.2012 tarihinde eğitim - öğretime açıldı.